lördag 13 juni 2015

New-in, rosé och en busskrasch!

Vilken dag! En underbar sådan! 

Vi började med frukost på balkongen, följt av en och en halv timmes solande på den lilla slottsängen utanför vårt bostadsområde. Vi hade hela slottsområdet för oss själva - låg och njöt av värmen, solen, doften från gräset och fågelsången. 

Därefter drog jag in till stan för att gå på NK's rea, som började igår. Känslan när man lyckas sno åt sig den sista Ralph Lauren-skjortan i sin storlek och den färg man var ute efter asså - och dessutom på rea! Gjorde ett kap! 



Sommarfärgen turkos! Nu saknas bara ett par vita byxor. 

Sedan mötte jag upp Pontus och vi tog ett glas rosé och en öl på Café Egoiste's uteservering, uppe i MOOD-gallerian: 


Dagens outfit bestod av topp från Cacharell, kjol från Alice and Olivia och väskan Lily mandarin från Mulberry: 



När vi satt där och njöt av lugnet som bäst så small det plötsligt till högt, följt av ett skrapande ljud och människor som ropade till, nerifrån gatan under oss. Vi var inte de enda som undrade vad fan som hänt, så vi som alla andra uppe på uteserveringen gick fram och kikade ner över stenmuren ner på gatan under oss, där folk stod och fotade. Det går in en tunnel från bilvägen under oss, där en buss hade tänkt köra ner. Problemet var bara att tunnelns tak var lägre i höjd mot vad bussen var hög, vilket resulterade i att bussen skrapat av taket och fastnat! 


Som ni ser är halva taket borta. Polis och brandkår var snabbt på plats och spärrade av hela vägen: 


Vi tror inte någon kom till skada, ingen ambulans tillkallades ellerliknande, vilket var tur! 

Nu har vi avslutat en middag på thaimat här hemma och ska slappa resten av kvällen. Önskar er som läser detta en trevlig kväll! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar